Philips omarmt postercampagne - Pesten op de Werkvloer
Philips, een van de meest bekende bedrijven van Nederlandse bodem, heeft aangegeven onze postercampagne te omarmen. Hiermee laten zij zien een actieve en preventieve rol in te nemen tegen negatief gedrag op de werkvloer.
philips,postercampagne
17803
post-template-default,single,single-post,postid-17803,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Philips logo

Philips omarmt postercampagne

Philips, een van de meest bekende bedrijven van Nederlandse bodem, heeft aangegeven onze postercampagne te omarmen. Door onze posters op te hangen bij keukens, koffiehoeken en andere plekken waar collega’s samenkomen, laten zij zien een actieve rol in te nemen tegen negatief gedrag op de werkvloer. Veel bedrijven zijn huiverig om zowel de posters te gebruiken als hiermee naar buiten te treden omdat ze bang zijn voor negatieve publiciteit.

Echter, Philips geeft juist aan dat ze hiermee eventuele problematiek bespreekbaar willen maken en de werkplek voor iedereen prettig willen houden. Bij elke organisatie kan een vervelende bedrijfscultuur ontstaan, maar door met elkaar de dialoog aan te gaan, zal dit sneller aan het licht komen en kunnen er maatregelen getroffen worden.

Wij zijn er heel trots op dat dit mooie bedrijf actief en preventief stappen onderneemt om een negatieve bedrijfscultuur tegen te gaan! Volgt jouw organisatie ook? Onze posters zijn gratis te downloaden, dus gebruik ze naar hartenlust!