Word jij gepest op je werk? - Pesten op de Werkvloer
pesten,gepest,werkvloer,werk,pesten op de werkvloer,pesten op het werk
18163
page-template-default,page,page-id-18163,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Word jij gepest op je werk?

Pesten op de werkvloer heeft funeste gevolgen voor de werksfeer in een bedrijf en kan mensen zware emotionele schade toebrengen. Slachtoffers verliezen het plezier in hun werk, raken gedemotiveerd, functioneren slechter en kunnen te maken krijgen met psychische problemen. Dat alles kan leiden tot (langdurige) uitval.

Word jij gepest op je werk? Ervoor uitkomen dat je gepest wordt is vaak al lastig genoeg, maar het bespreken op je werk is echt moeilijk. Schaam je niet… Doe je mond open en doorbreek dat taboe!

Je bent echt niet de enige. Wist je dat er per jaar zeker een half miljoen werknemers worden gepest in hun werkomgeving? En besef dat je er niet altijd alleen voor hoeft te staan.

Samen confronteren we de verantwoordelijken

Als ervaren raadsman op dit gebied help ik medewerkers bij het voorkomen of direct aanpakken van pesten op de werkvloer. Ben jij het slachtoffer van pesterijen en wil je dat het stopt? Dan ben ik de adviseur die je helpt bij het confronteren van de verantwoordelijken. Dat kan je collega zijn, maar helaas ook een direct leidinggevende. Samen binden wij de strijd aan met de pester(s) om zo snel mogelijk een eind te maken aan deze onwenselijke situatie. Soms lukt het om hen tot inkeer te brengen. En lukt dat niet, dan gaan we uitzoeken wat voor jou de beste oplossing is in de gegeven situatie, binnen of anders buiten de organisatie.

Voor het eerste persoonlijke gesprek breng ik geen kosten in rekening, deze wordt aangeboden door Stichting Pesten op de Werkvloer. Wil je een gesprek aanvragen? Mail naar stichting@pestenopdewerkvloer.nl. Zet in de onderwerp regel: aanvraag gesprek Raadsman Herman, leg kort uit wat je situatie is en vergeet niet je contactgegevens erbij te zetten!